Wat maakt BVL zo uniek? 4 redenen om voor BVL te kiezen.

Onze honderden tevreden klanten natuurlijk. Maar ook onze 25 jaar ervaring als specialist in verwarming en koeling.

En die geslaagde combinatie biedt u vandaag 4 unieke voordelen:

  • Eigen showroom
  • Grotere keuze en objectief advies
  • BEN-voorloper
  • 5-in-1 oplossing: advies, ontwerp, installatie, onderhoud én herstelling

Eigen showroom

De meeste installateurs van warmtepompen, verwarmingstoestellen of airco's tonen u alleen foto's uit een merkbrochure. Maar hoe professioneel die foto's ook zijn, ze geven niet altijd de juiste indruk. De kleuren kunnen verschillen van die van de echte modellen en ook de afmetingen van een modelwoning op een foto zijn niet altijd goed in te schatten.

Daarom heeft BVL voor u een toonzaal ingericht met geïnstalleerde modellen. Zo kunt u gemakkelijk zelf vooraf alle verwarmings- en koelingssystemen vanuit alle ooghoeken bekijken en persoonlijk de 'touch and feel' ervan beleven in een leefruimte.

Zo kiest u makkelijker de juiste warmtepomp, de ideale verwarmingstoestellen voor binnen of de geschikte airco. En weet u ook 100% zeker dat elk toestel past bij de unieke afmetingen van uw woning (bijv. onder het woonkamerraam of boven een deurkozijn). En dat de kleur van uw keuze ook bij uw interieur past (breng gerust een staal mee van uw behangpapier of verf).

Overweegt u een warmtepomp of airco? Breng dan zeker eerst een bezoek aan onze showroom. Wij helpen er u ook graag verder met gratis advies.

Grotere keuze en objectief advies

Sommige installateurs verkopen alleen warmtepompen, verwarmingstoestellen of airco's van één merk. Dat beperkt natuurlijk uw keuze.

BVL werkt juist merkonafhankelijk. Doordat wij niet gebonden zijn aan één bepaalde fabrikant of importeur hebt u meer keuzemogelijkheden én krijgt u ook objectief advies. Zo weet u zeker dat u altijd het meeste geschikte toestel voor uw unieke woning kiest.

BEN-voorloper

Hebt u bouwplannen? Gaat u verbouwen? Ga dan voor BEN-bouwen. Een slimme keuze voor de toekomst.

BEN staat voor 'bijna-energieneutraal'. BEN-gebouwen hebben een zeer laag energieverbruik. En de energie die nog nodig is, die haalt uw BEN-woning uit groene energiebronnen.

Vanaf 2021 wordt BEN-bouwen trouwens de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen (zelfs in heel Europa).

BEN - IkBenBVL

BVL denkt vooruit en brengt vandaag al de BEN-principes in de praktijk. Wij vermelden dan ook met trots het officiële BEN-label op deze website voor al onze milieubewuste klanten.

Meer weten? Contacteer ons en wij leggen u alles uit over het BEN-beleid, BEN-woningen, BEN-premies en BEN-kredieten!

BEN - IkBenBVL

Getuigenissen

 Riet & Herwig

"Geachte,

Vorige week donderdag en vrijdag kwamen uw techniekers de bestelde warmtepomp bij ons leveren. Wij willen u laten weten dat de mannen vriendelijk en correct waren en zeer proper hebben gewerkt (dat hebben wij al anders meegemaakt). Meestal reageren klanten enkel indien er klachten zijn maar een positieve reactie is ook plezant om te ontvangen dus ... een compliment voor de mannen.

Met vriendelijke groeten,


"

 J en H

"Dag Jan,
Graag willen we jou en je collega's bedanken voor de fijne manier waarop jullie werken. Het contact was met iedereen erg aangenaam en er is heel proper en efficiënt gewerkt.
Je zei ons al dat jullie hiervoor bekend staan, maar jullie hebben dat ook absoluut waar gemaakt! We zijn dus heel blij dat we met jullie in zee gegaan zijn.
Nog een heel fijne dag gewenst!"

 Catherine B.

"Beste Harald
Ik wou u graag laten weten dat het hier nu zalig warm is :)
Bedankt voor alles !!!"

 Jos en Ria W.

"Geachte,
Hierbij wil ik een dikke proficiat toewensen aan de installateurs
dewelke op heden de airco kwamen plaatsen.
Het zijn niet alleen zeer bekwame maar in het bijzonder tiptop propere
werknemers.
Nogmaals dikke proficiat hiervoor.
Met vriendelijke groeten
"

 Steven OLVW

"Bedankt voor megagoede service. Echt geapprecieerd! "

 Jan R.

"Beste Bart,
is het mogelijk de factuur ook digitaal te bezorgen?
Zeer content over de techniekers en het geleverde werk!"

 An C. uit Sint-Katelijne-Waver

"U installeerde deze week een inverteerbaar airco systeem in mijn woning. Ik hou er aan om u te bedanken voor de professionele aanpak en correcte houding van uw team. Voor u geldt de regel “Afspraak is afspraak.” en dat zie je helaas niet zo vaak meer. Ik heb ook nooit eerder gezien dat bij werken de installatie–ploeg en de verkoper samen alles tot in de details afspreken en de verkoper ook bij de oplevering betrokken is. Alles werd hierdoor volledig naar mijn wensen uitgevoerd en ik kon eenvoudig alles aan uw team over laten.
Uw team toont ook aandacht voor de klant. Ik zag initieel erg op tegen de werken en verwachtte enkele heel moeilijke dagen. Het werd me echter zo gemakkelijk mogelijk gemaakt De installatie van de airco werd zo uitgevoerd dat de hinder minimaal was en alles werd proper opgekuist. Uw team werkte hard en efficient en toch kon ik zelfs rekenen op een helpende hand bij het verplaatsen van gerief en het terug zetten van enkele rekken.
Alle aan- en afvoerkanalen zijn netjes geplaatst, rekening houdend met de bestaande inrichting en afwerking. Door gebruik van het juiste materiaal voor de job werd er niets beschadigd en, de airco oogt ook mooi. Ik geniet nu van de heerlijke warmte en het comfort van de ingestelde temperatuurs-regeling in elke kamer."

 Ghislain

"Jan, de installatie is vlot verlopen dankzij een super team. Jonge gasten die hun job nog met plezier doen met volle overtuiging, zeer professioneel te werk gaan en echt op elkaar afgestemd zijn. Heel plezierig om zulke mensen over de vloer te krijgen.
groetjes
Ghislain"

 Brigitte D.

"Bart, heel even een nootje om jullie te laten weten dat wij heel erg tevreden zijn met jullie service.
Snelheid, netheid, vriendelijkheid 10 op 10. Wij zullen jullie zeker blijven aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Met vriendelijke groeten"

 Steven V. uit Putte

"Lang Leve BVL en hun airco's !
Bart en team, deze dagen zijn we zeer tevreden over onze investering !
Groetjes"